El pressupost

Premeu el següent enllaç per descarregar-vos la proposta de pressupost d'execució de l'exposició:

Proposta de pressupost GIRONA IN SIDE PDF


Possibles col·laboracions


Quant a les possibles vies de col·laboració, ja hem esmentat l'Escola Universitària ERAM, especialment el departament de fotografia i multimèdia. Seria gratificant per ambdues parts una col·laboració directa, sincera i participativa, en la que planejar noves activitats i intercanviar opinions sobre l'exposició.
Hem sol·licitat col·laboració a l'associació segurament més dinàmica de la ciutat en matèria artística: l'Associació d'Amics del Museu d'Art de Girona. Encara que els interessos bàsics de les dues entitats puguin diferir en alguns aspectes (sobretot en etapes artístiques allunyades en el temps), és ben cert que la seva col·laboració seria molt enriquidora potser precisament per aquest fet.
Finalment, voldríem establir punts de connexió amb entitats un pèl més acadèmiques, com ara l'Aula d'Humanitats de Girona i la Càtedra d'Art Contemporani de la UdG. Una vessant universitària i acadèmica seria utilíssima, també per implicar-hi a tots els estudiants d'art i humanitats que volguessin participar en qualsevol de les activitats proposades (taules rodones, visites guiades, tallers i conferències...).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada