Els comissaris

Marta Grassot

Estudiant de màster, especialista en art modern català.

Graduada en Història de l'Art per la Universitat de Girona, va escollir l'itinerari temàtic: diacrònic-patrimonial (2009-2013) i actualment està cursant el Màster d'Iniciació a la Recerca en Humanitats per la mateixa universitat (2014).
Ha escrit alguns articles divulgatius d'història local a revistes comarcals, com ara la Revista del Baix Empordà: "Amunt el teló: Breu història del teatre calongí (col·laboració amb Montserrat Pérez)" i "Isabel de Requesens: una baronessa de Calonge al taller de Rafael".

La recerca de les etapes historico-artístiques del passat és la seva principal via de treball, encara que també li interessa tot allò que té a veure amb el disseny i gestió d'exposicions d'art contemporani.


Mireia Galià 

Estudiant del Grau Història de l’Art a la Universitat de Girona, (2011-) i cursant l’itinerari temàtic transversal- contemporani (2014-).
Actualment també està ampliant els seus coneixements en el món de l’art a partir de diversos cursos formatius en l’àmbit de la gestió cultural, la fiscalitat de l’art i la museologia.

Partícip de la nova era en les xarxes socials i activa en el món de la comunicació i difusió.

La seva principal eina de persuasió és la gestió de l’art, concretament el contemporani; interessada en allò que prové de noves disciplines en l’art, com també en la gestió i creació d’exposicions d’art contemporani.


Cristian Aragón 

Estudiant del Grau d'Història de l'Art per la Universitat de Girona, cursant l'itinerari temàtic transversal-contemporani (2009 -).

Participa activament i dóna suport a diversos projectes artístics. Sensibilitat especial cap a la fotografia, el cinema i les darreres tendències del món de l'art contemporani.

L'art pop i la seva descendència són els motius principals del seu interès cap a l'art contemporani. Interessat en la gestió i el disseny d'exposicions historico-artístiques i tot el que té relació amb la innovació i l'aprenentatge.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada